Jessie verandert zijn uiterlijk

Jessie verandert zijn uiterlijk

Jessie is bij Shelley langs geweest voor een metamorfose. Ze heeft de baard van hem namelijk behandeld. Met een ingesopte baard loopt Jessie over het Utopia 2 terrein. Hij moet een tijdje wachten totdat hij het goedje uit zijn baard kan spoelen. Waar ben ik aan begonnen zegt Jessie als hij zijn hoofd onder de douche steekt. Welke kleur is het vraagt hij in de hoop dat hij een blonde baard heeft. Christel laat weten dat het er een beetje rossig uitziet. Hij moet witter merkt Shelley op. Toch vinden de vrouwen het er niet lelijk uitzien. Mij staat alles zegt Jessie. Ik ben een kameleon voegt hij eraan toe. Wat later zit Jessie weer bij Shelley in de stoel om zijn baardkleur verder bij te werken. Denk je dat hij nu meer vriendinnetjes krijgt vraagt Hiske aan Shelley. Jessie reageert dat hij daar alleen achter kan komen als hij een fan dag organiseert. Hoe zal de baard van Jessie er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *