Merel en Hiske voelen zich sterk maar zitten toch niet lekker in hun vel

Merel en Hiske voelen zich sterk maar zitten toch niet lekker in hun vel

Hiske en Merel zitten samen in het huisje en praten over hun gevoel. Ik voel me heel sterk zegt Hiske. Ondanks dat vertelt ze dat ze niet lekker in haar vel zit. Merel moet lachen. Ik heb precies hetzelfde antwoordt ze. De twee weten niet waar het aan ligt. Ik mis ook een beetje iets waar ik heel gelukkig van word gaat Hiske verder. Ze lijkt ook niet te weten hoe ze dat kan veranderen. Ik word helemaal gelukkig van die kleding zegt Merel. Volgens haar moet ze alleen heel lang wachten tot er weer spullen binnenkomen. Ik weet ook niet even niet hoe ik het allemaal moet doen reageert Merel. Het is gewoon even k*t vervolgt Hiske. De twee kijken wel uit naar het eten op woensdag, want volgens Hiske gaan ze iets doen wat Merel heel leuk vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *