Dylan en Kayle worden geïnterviewd door shownieuws

Dylan en Kayle worden geïnterviewd door shownieuws

Dylan en Kaylee zijn het eerste stel dat Utopia 2 binnen is gekomen. Het televisieprogramma Shownieuws is daarom naar de mini samenleving gekomen om het stel te interviewen. Het is een hele uitdaging antwoordt Kaylee op de vraag hoe het als stel in Utopia is. We hebben er heel veel zin in benadrukt ze. Dylan vertelt dat hij dolblij is dat zijn vriendin door de poort kwam. Ik hoorde, ik zie krullen zegt Dylan. Hij wist toen zeker dat het om Kaylee moest gaan. Dan ben je gewoon de meest blije man die hier rondloopt glimlacht hij. De twee praten over het leven in Utopia 2 en over de andere bewoners. Ik vind ze allemaal wel leuk zegt Kaylee. Alleen Jessie vind ik wat moeilijker om mee om te gaan voegt ze eraan toe. Kaylee vindt hem namelijk moeilijk te peilen. Iedereen heeft zijn positieve en zijn negatieve kanten zegt hij. Maar is wel van mening dat sommige mensen wat harder kunnen werken.

Na Dylan en Kaylee willen de mannen van Shownieuws ook nog graag met Franny praten. Interviewer Tom vraagt hoe het met Franny is. Ze vertelt dat het erg goed met haar gaat. Het was wel even wennen zonder Tim legt ze uit. Franny hoort van veel mensen dat ze straalt en Shownieuws wil natuurlijk graag weten waar dat aan ligt. Misschien komt het doordat ik het gevoel heb dat ik het nu alleen moet doen legt Franny verder uit. Ik ben wat meer aanwezig in de silo, wat meer onder de mensen. Op de moeilijke momenten wordt ze door de andere bewoners opgepept. Iedereen is superlief voor me verzekert ze. Na het interview pakken de mannen hun spullen en nemen ze afscheid van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *