Hiske en Jessie besluiten de dagelijkse evaluatiemomenten weer op te pakken

Hiske en Jessie besluiten de dagelijkse evaluatiemomenten weer op te pakken

Jessie zit achter de computer wanneer Hiske aan komt lopen. Ik ga het zelf niet meer doen, zegt de vrouwelijke bewoonster. Maar ik denk wel dat het goed is als iemand het oppakt. Hiske legt uit dat meerdere mensen hebben benoemd dat er behoefte is aan een momentje op de dag waarop iedereen bij elkaar komt. Ik denk dat het belangrijk is dat we bepaalde structuren weer gaan oppakken. We moeten nadenken over wat we willen, waar we naartoe willen, wat er gebouwd gaat worden en welke mensen wie kunnen helpen. Jessie knikt en denkt dat de groep er wel aan toe is. Ik wil het wel op me nemen. We moeten de draad weer oppakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *