Kaylee wil meer naar de groep toe trekken en bespreekt dit met Hiske

Kaylee wil meer naar de groep toe trekken en bespreekt dit met Hiske

Kaylee en Hiske staan op het Utopia 2 terrein wanneer de nieuwkomer over de groep begint. Ik merk dat ik snel naar Dyl toetrek, omdat het vertrouwd is,  zegt de vrouwelijke bewoonster. Maar dat moet ik misschien minder doen, want anders krijg ik die groepsband niet. Hiske knikt en legt uit dat ze er een balans in moet zien te vinden. Wellicht kunnen jullie ’s avonds lekker samen zijn en de dag doorspreken en overdag meer met anderen omgaan. De vrouwelijke bewoonster stelt voor om aan mensen te vragen of ze haar ergens bij zou kunnen helpen. Zal Kaylee iets met het advies gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *