Verhuisd Merel naar Franny? Hiske spreekt haar erop aan

Verhuisd Merel naar Franny? Hiske spreekt haar erop aan

Hiske en Merel zitten in het huisje wanneer Hiske over de slaapsituatie begint. Ben je toch weer overstag gegaan? vraagt ze. Merel knikt en legt uit dat ze iedereen op haar dak kreeg. Ik ben dat gezeur helemaal zat, dus verhuis vandaag naar Franny voegt ze eraan toe. Hiske vraagt zich af of dat voor haarzelf kiezen is. Absoluut niet antwoordt ze. Maar ik weet niet hoe ik het anders moet aanpakken. Hiske adviseert haar om het dan wel op die manier te zeggen. Ik zou zeggen dat je bij Franny gaat slapen maar je slaapsituatie nog steeds iets is waar je mee zit. Dat is wel voor jezelf kiezen daarin. Dan geef je aan dat je nu voor de groep kiest maar een eigen plekje voor jou heel belangrijk is benadrukt ze. Merel is het met haar eens en voegt eraan toe dat ze het belachelijk vindt dat mensen die hier net zijn een eigen huisje krijgen, terwijl zij er al zes maanden om vraagt. Merel legt uit dat er nu een afspraak is gemaakt tijdens de vergaderingen maar ze achteraf vond dat het niet klopte. Er komt een stel binnen dat aangeeft niet bij elkaar te willen slapen en we geven ze een eigen huis. Hiske knikt maar vraagt zich af of Dylan en Kaylee niet iets geroepen hebben terwijl ze niet zo goed wisten wat ze wilden. Merel zegt dat ze alleen niet op een bepaalde manier neergezet wilden worden. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *