Kaylee is in tranen, ze wil graag een slaapplek met haar vriend Dylan

Kaylee is in tranen, ze wil graag een slaapplek met haar vriend Dylan

Kaylee vertelde na haar binnenkomst direct aan de bewoners dat zij niet per se een slaapplek met haar vriend Dylan wilde hebben. In de afgelopen dagen lijkt ze hier toch op terug gekomen te zijn en leek ze zich te beseffen het toch wel erg fijn te vinden om ’s avonds een plekje voor hun alleen te hebben.Kaylee heeft de afgelopen nachten bij Merel in het huisje geslapen maar Merel wil toch graag een plekje voor zichzelf hebben. Dit heeft Merel aan Kaylee laten merken, waardoor Kaylee besloot daarom om haar spullen in de pakken. Maar als Brandon dit afgelopen avond in de gaten krijgt, steekt hij hier een stokje voor. Hij vertelt haar dat ze haar spullen mag laten staan en dat hij het belangrijk vindt dat Kaylee en Dylan een slaapplek samen hebben, ook al is dit in het huisje van Merel. Kaylee laar aan Brandon weten dat Merel hen vandaag kleffie en beffie heeft genoemd en hier lijkt ze aardig mee te zitten. Als ze even later alleen is met Dylan laat ze een paar tranen. Brandon besluit om verhaal te halen bij Merel. Hij legt haar uit dat Kaylee het moeilijk vindt om voor zichzelf op te komen en dat ze graag samen met haar vriend Dylan slaapt. Merel legt uit dat ze merkt dat Kaylee graag bij Dylan is en daarom voorstelde dat Kaylee bij Dylan in de Mongoolse tent zou gaan slapen. Brandon besluit om naar een oplossing te zoeken die iedereen gelukkig maakt. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *