Merel is door het dolle heen, er is een nieuwe collectie van haar kledinglijn gearriveerd in Utopia 2

Merel is door het dolle heen, er is een nieuwe collectie van haar kledinglijn gearriveerd in Utopia 2

Merel is afgelopen avond door het dolle heen. De nieuwe collectie van haar kledinglijn WRTW is namelijk geleverd! Er worden een aantal dozen naar de silo getild die direct door haar worden uitgepakt. Ik ben zo zenuwachtig! roept ze. En vertelt verder aan Christel en Hiske dat ze ook grotere maten heeft besteld deze keer, zodat iedereen haar kleding kan dragen. De vrouwelijke bewoners vinden dit een hele goede stap van haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *