Gerrit spreekt lieve woorden uit tegenover Franny

Gerrit spreekt lieve woorden uit tegenover Franny

Franny heeft de laatste tijd veel tegenslagen gekregen in Utopia 2, wat haar niet in de koude kleren is gaan zitten. De laatste tijd krabbelt zij weer omhoog en ook Gerrit valt dit op. Gerrit zoekt Franny afgelopen avond op bij de dieren om even over de situatie te praten. Franny geeft aan veel te verwerken te krijgen maar Gerrit geeft aan ook last te hebben van veel veranderingen. Het lijkt erop dat hij zich goed kan vinden in de situatie bij Franny en spreekt haar hierop aan. We hebben nooit echt een hele goede band gehad maar als er iets is moet je het altijd zeggen. Ik ben misschien niet de persoon die het meeste bij je staat, maar er zijn heel veel personen die je kunnen helpen benadrukt hij. Dit lijkt Franny te kunnen waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *