Wat zal Jessie van zijn nieuwe coupe vinden?

Wat zal Jessie van zijn nieuwe coupe vinden?

Jessie heeft gister bedacht zijn haar te verven. Die middag is Shelley begonnen met het verven, maar was hier nog niet mee klaar. Voordat de bewoners gingen eten, knipt Shelley het haar van Jessie en spoelt de verf nogmaals uit zijn haar. De andere bewoners is het ook niet ontgaan en geven hun mening over Jessie zijn haar. Het is echt verschrikkelijk, geeft Merel lachend aan bij Brandon. Merel snapt niet dat Jessie het heeft gedaan, het is echt zonde\. Jessie lijkt blij te zijn met het resultaat, ik herken mezelf amper. Shelley geeft aan dat ze het Jessie niet vindt misstaan. Wat vind jij van het haar van Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *