Adriaan wil een interventie voor Jessie. Hij vraagt zich af waar Jessie mee bezig is

Adriaan wil een interventie voor Jessie. Hij vraagt zich af waar Jessie mee bezig is

Adriaan staat in de keuken van de silo als hij graag iets kwijt wil aan de bewoners. Hij vraagt hen of ze samen kunnen komen, omdat hij graag een interventie voor Jessie wil organiseren. Hoe hij zich laat aftakelen, dat kan natuurlijk niet. Hij wil met zijn allen, als groep tegen hem zeggen: Waar ben je nou eigenlijk mee bezig?. Even later komt Jessie naar beneden lopen en besluit Adriaan om naar zijn kamer in de caravan toe te gaan. Eenmaal in de caravan aangekomen kan hij het niet laten om zijn hart bij Brandon te luchten. Hij legt hem uit dat hij het niet vindt kunnen dat Jessie 6 uur in de kappersstoel zit om zijn baard en haar te laten verven. Hij legt uit dat dit niet in zijn Utopia 2 past. Tevens vertelt Adriaan dat hij het lastig vindt dat de bewoners allemaal aan de jonge kant zijn. Ik ben nu een van de volwassenen, licht hij toe. De groep was eerst volwassener, maar nu hebben we er allemaal jonkies bij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *