Shelley wil haar vriendin Franny opvrolijken en heeft een verrassing geregeld

Shelley wil haar vriendin Franny opvrolijken en heeft een verrassing geregeld

Sinds het vertrek van Timothy heeft Franny ervaart zij haar verblijf in Utopia 2 met pieken en dalen. Vandaag heeft ze een dag waarbij ze te veel moet denken aan Timothy en heeft ze het gevoel dat ze hem nog steeds mist. Daarom gaat Shelley een verrassing voor haar vriendin Franny regelen. Shelley haalt Franny op voor een verrassing. Hoe gaat het met je? vraagt Shelley aan de verdrietige Franny. Vandaag niet zo goed, maar het geeft niet, geeft Franny aan. Wanneer de twee vrouwelijke bewoonsters over het terrein lopen, begint Shelley haar verhaal. Komt goed allemaal. Ik heb voor morgen een verrassing voor je. Om elf uur moet je je danskleding aan hebben en dan komt er iemand groots om ons twee dansles te geven, zegt Shelley om Franny op te vrolijken. Nadat Shelley dat zegt vrolijkt Franny direct op. Oh, dat is ook echt heel leuk. Echt wow? Dank je wel! reageert Franny. Dat heb ik even voor jouw gefixt, eindigt Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *