Jessie wil de iglo verkopen en bespreekt zijn plan met Gerrit

Jessie wil de iglo verkopen en bespreekt zijn plan met Gerrit

Jessie en Gerrit lopen over het terrein wanneer de iglo ter sprake komt. We hebben het er natuurlijk al over gehad, begint Jessie. Hij moet gewoon weg en het is een lelijk ding. De mannelijke bewoner stelt voor om de iglo op te knappen en vervolgens te verkopen. Gerrit knikt, maar vraagt zich af of de andere bewoners het ermee eens zijn. Ik heb het nooit een mooi ding gevonden, maar goed. Hoe wil je ‘m verkopen? Jessie vertelt dat hij eraan zat te denken om ‘m op te knappen, er een paar planten in te zetten en ‘m vervolgens op de webshop te zetten. Ik zat te denken aan een prijs van 675 euro en dan halen wij ‘m uit elkaar. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *