Merel en Jessie gieren het uit, hoe zullen de andere bewoners op de teddybeer reageren?

Merel en Jessie gieren het uit, hoe zullen de andere bewoners op de teddybeer reageren?

Merel staat op het terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Ik denk dat het de hoogste tijd is, zegt de mannelijke bewoner geheimzinnig. De vrouwelijke bewoonster knikt en stelt voor om haar beer te gebruiken. Ik heb er helemaal zin in. Wanneer het tweetal naar het huisje loopt, komt Andrea voorbij. Kom je zo naar het transformatie-huisje?, zegt Jessie. We moeten eerst even voorbereidingen treffen, maar over een paar minuutjes zijn we klaar. Hierop loopt het tweetal het huisje binnen en begint aan het openmaken van de teddybeer. Ah, moet je voelen, zegt Jessie. Die vulling is echt zacht. Merel begint te lachen. Dit is zo grappig. Wanneer de beer helemaal leeg is, halen de twee Andrea erbij. Ik doe wel mijn jas uit, zegt Andrea. Hierna probeert ze zich in het berenpak te wurmen. Merel en Jessie gieren het uit. Hoe voelt dat om een beer te zijn?, zegt Jessie. Ik denk dat we over het terrein moeten gaan lopen. Even later lopen de drie richting de silo om Andrea aan de andere bewoners te laten zien. Ik kan niet meer, lacht de vrouwelijke bewoonster. Ik ga echt kapot. Eenmaal in de silo komt Gerrit aangerend om Andrea te knuffelen. Dit is toch fantastisch, zegt de stud. Hoe zullen de andere inwoners op Andrea de beer reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *