De bewoners bedenken vragen voor het vragenvuur van vanavond

De bewoners bedenken vragen voor het vragenvuur van vanavond

Vanavond zullen de bewoners een vragenvuur met elkaar houden als voorproefje op het vragenvuur dat 12 april zal plaatsvinden. Franny, Jens, Mylène en Shelley zijn daarom alvast begonnen met het verzinnen van vragen. Brandon, over wie heb jij gedroomd?, grinnikt Franny. Zal ik die opschrijven? Jens vraagt zich af wie Andrea de meest aantrekkelijke man vindt in Utopia 2. Of een vraag aan Kaylee, zegt de mannelijke bewoner. Stel, je zou niet op mannen vallen, voor wie zou je dan gaan? Mylène lacht. Ik ben een beetje vragenloos, zegt de vrouwelijke bewoonster. Adriaan, zegt Shelley even later wanneer de mannelijke bewoner de silo binnen loopt. Wil jij ook twee vragen bedenken voor het vragenvuur vanavond? Adriaan legt uit dat hij het heel druk heeft vandaag, maar er over na gaat denken. Gerrit, Brandon, Merel en Jens doen alleen niet mee, zegt Mylène. Jens knikt, maar geeft aan dat ze wel gewoon vragen voor hen mogen bedenken. Ben jij ook benieuwd naar het vragenvuur vanavond?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *