Lucinda en Wendy van Urban Classics komen Merel advies geven over haar kledinglijn

Lucinda en Wendy van Urban Classics komen Merel advies geven over haar kledinglijn

Zojuist zijn Lucinda en Wendy van Urban Classics in de mini samenleving gearriveerd om Merel te helpen met haar nieuwe kledingcollectie. Goedemorgen, zegt de vrouwelijke bewoonster vrolijk terwijl ze het tweetal een hand geeft. Fijn dat jullie er zijn. Even later lopen de dames richting de silo om de collectie van Merel te bekijken. De vrouwelijke bewoonster vertelt over de kledinglijn die ze samen met Jessie heeft opgezet. We hebben nu een Donny en diva label bedacht en willen allemaal unisex kledingstukken in de markt brengen, vertelt de vrouwelijke bewoonster. Lucinda en Wendy knikken en beginnen direct met het geven van advies. Zal Merel veel opsteken van de dames?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *