Gaat Andrea verkleed als teddybeer?

Gaat Andrea verkleed als teddybeer?

Andrea zit in de Mongoolse tent wanneer Jessie binnen komt lopen. Hoelang ben jij?, vraagt de mannelijke bewoner. Andrea begint te lachen en vraagt zich af waarom hij dat wil weten. Om jou te transformeren tot teddybeer, antwoordt Jessie. De nieuwe bewoonster grinnikt en zegt dat ze 1 meter 50 is. Dat wil ik wel doen hoor. Jessie legt uit hij en Merel hadden bedacht om een teddybeer leeg te maken, zodat Andrea erin kan zitten. Dan lijkt het ons leuk om jou in de teddybeer in de hoek te zetten tijdens de vergadering, zodat je mensen kunt laten schrikken. De nieuwe bewoonster begint te lachen. Ja, leuk. Dat is goed. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 13:31

    Bah hij kan ook daadwerkelijk niets zelf verzinnen, de twins hebben dit bedacht, hij moet het weer nadoen. Ik hoop dat Andrea het toch niet gaat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *