Gerrit vraagt zich af of het nog goedkomt tussen hem en Shelley

Gerrit vraagt zich af of het nog goedkomt tussen hem en Shelley

Gerrit ligt op de bank wanneer Christel langs komt lopen. Denk je dat het nog goedkomt tussen mij en Shelley?, vraagt de mannelijke bewoner. De vrouwelijke bewoonster denkt na. Waar gaat het dan precies over? Gerrit legt uit dat het met de markt te maken heeft en Amy, de standhouder die hij leuk vindt. Er is toch helemaal niks, zegt Christel. Nu mengt ook Hiske zich in het gesprek. Chris, zou jij seks met iemand hebben die een ander meisje heel leuk vindt? Hoe zou Shelley zich daarbij voelen? Gerrit zucht en geeft toe dat hij dat begrijpt. Ik zou het ook niet chill vinden. De mannelijke bewoner legt echter uit dat hij enkel heeft gezegd dat hij haar een leuke dame vindt. Ja, zegt Hiske. Maar het druipt er van af dat er meer gaande is en dat is natuurlijk niet leuk voor Shelley. Ik zou ook niet op de tweede plaats gezet willen worden. Hoe zou dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 13:29

    Wat zien die meisjes toch in Gerrit, ik begrijp dat niet echt. Meneer zal wel weer erg moe zijn van het niets doen, want hij ligt alweer languit op de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *