Jessie irriteert zich aan Adriaan en bespreekt dit met Brandon

Jessie irriteert zich aan Adriaan en bespreekt dit met Brandon

Brandon zit in de silo wanneer Jessie aan komt lopen. Adriaan heeft nu Hortensia’s in de grond geplant, zonder potgrond, niks, begint Jessie. Wat vind je daar nou van? Brandon knikt, maar legt uit dat er meer mensen waren die de planten gewoon in de grond staken. Jessie vindt het sonde en denkt dat Adriaan enkel gepikeerd is dat de potgrond niet voor de moestuin kan worden gebruikt. Waar slaat dat nou op? Ik vind het echt kinderachtig van hem.
Even later komt Adriaan binnen, die vertelt dat hij de overgebleven potgrond graag zou willen hebben. Ik had de potgrond echter graag onder de Hortensia’s gezien, antwoordt Jessie. Adriaan legt uit dat hij de potgrond niet per se hoeft te hebben, maar deze eventueel wel zou kunnen gebruiken. Wat een gelul, zegt Jessie geïrriteerd.  Het doet me gewoon pijn, zegt Jessie even later. De mannelijke bewoner legt uit dat de Hortensia’s met potgrond moeten worden geplant, aangezien ze anders niet lang mee zullen gaan. Adriaan vertelt dat hij gewoon deed wat Jessie had gevraagd. Ik ga wel weg,  zegt Adriaan geïrriteerd. Hierop staat de mannelijke bewoner op en loopt weg uit de silo. Zal dit nog goedkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *