Shelley en Jessie hebben een discussie over de aanschaf van een kapperskrukje

Shelley en Jessie hebben een discussie over de aanschaf van een kapperskrukje

Shelley is bezig met het knippen van Erik wanneer de vrouwelijke bewoonster tegen Jessie begint te praten. Ik heb een kapperskrukje nodig, anders krijg ik echt last van mijn rug. De mannelijke bewoner knikt, maar legt uit dat er laatst nog voor 760 euro aan spullen is besteld. Het is wel iets wat ik echt nodig heb, antwoordt Shelley. En je hebt ook een spoelbak nodig,  zegt Jessie licht geïrriteerd. We kunnen wel blijven investeren, maar dan moeten we het bedrag nog wel terug verdienen. Shelley knikt, maar benadrukt nogmaals dat ze de stoel echt nodig heeft. Anders neem je toch een bureaustoel, stelt Jessie voor. De vrouwelijke bewoonster schudt haar hoofd. Nee, ik wil gewoon zo’n stoel. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *