Gerrit vraagt Andrea naar het type man waar zij op valt

Gerrit vraagt Andrea naar het type man waar zij op valt

Gerrit en Andrea staan op het Utopia 2 terrein wanneer de mannelijke bewoner  over de mannelijke bewoners begint. Wie is het meest jouw type van de bewoners?, vraagt Gerrit. Qua uiterlijk heb ik niet echt een type, zegt Andrea. En verder is het nog moeilijk te zeggen, want ik ken jullie nog niet allemaal. De mannelijke bewoner knikt, maar vraagt zich toch af wie ze zou kiezen als ze zich zou moeten baseren op de informatie die ze nu heeft. Dan zeg ik op dit moment niemand, antwoordt Andrea. Ik ga gewoon niet aan een relatie beginnen. De vrouwelijke bewoonster denkt na en geeft aan dat indien het toch mocht gebeuren dat ze verliefd wordt, ze een relatie waarschijnlijk zou afhouden. Ik ben daar niet voor gekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *