Merel gaat op pad voor de modeflater van de maand award

Merel gaat op pad voor de modeflater van de maand award

Nadat de workshop cryptocurrency is afgelopen, ziet Merel haar kans schoon om op pad te gaan voor de maandelijkse Modeflater awards. De vrouwelijke bewoonster heeft haar camera gepakt en loopt al vloggend over het terrein richting de silo. Ik wil graag aan de kijkers laten zien wat jij aan hebt,  zegt Merel wanneer ze Jens tegen het lijf loopt. Ik zie vlekken op je kleding. Wat zijn dat voor vlekken? Jens begint te lachen en legt uit dat dit door het straten komt. De vrouwelijke bewoonster gaat verder en concludeert dat de aandacht vooral wordt getrokken naar zijn avocado zwembroek. En daaronder draag je geitenwollen sokken. Merel denkt na en vraagt zich af hoe Jens zich in de buitenwereld kleedt wanneer hij naar zijn werk gaat. Dan doe ik ook mijn avocado zwembroek aan, grapt Jens. Even later richt Merel zich op Mylène en vraagt haar naar haar kledingkeuze. Je kwam binnen met de mededeling dat je model wilt worden, maar je kleedt je er niet echt naar. De Mylene legt uit dat ze niet altijd op de foto hoeft. Het gaat niet om de kleren, het gaat om het gezicht en het lichaam. Wie denk jij dat kans maakt op de Modeflater award?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *