De bewoners krijgen een workshop cryptocurrency

De bewoners krijgen een workshop cryptocurrency

Zojuist is Eron in de mini samenleving gearriveerd om de bewoners een workshop cryptocurrency te geven. Hoi, welkom, zegt Jessie wanneer hij de man in kwestie een hand schudt. Hierop lopen ze samen richting de silo. Wanneer iedereen is verzameld, begint Eron zijn presentatie. Ik zal het verhaal zo begrijpelijk mogen houden, begint hij. We zijn onlangs van gulden naar de euro gegaan, vertelt Eron. Maar ik denk zelf dat een van de alternatieven de bitcoin wordt. Zullen de bewoners veel van de lezing opsteken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *