Zullen de bewoners met zijn alle de plantjes gaan planten?

Zullen de bewoners met zijn alle de plantjes gaan planten?

Zojuist zijn er een aantal planten en bloemen in de mini samenleving geleverd. Nice, zegt Jessie terwijl hij samen met Jens richting de planten loopt. Ik zat eraan te denken om er een groepsactiviteit van te maken en samen te gaan planten. De mannelijke bewoner vraagt zich echter af hoe hij het voor elkaar gaat krijgen dat iedereen een paar planten pakt om rond zijn huisje neer te zetten. Ik zou in ieder geval niet het woordje moeten gebruiken, grinnikt Jens.
Even later loopt Jessie naar de andere bewoners om hen over dit idee in te lichten. Zou je het leuk vinden om een paar plantjes voor je eigen huisje neer te zetten?, vraagt hij aan Merel. De vrouwelijke bewoonster knikt. Ja, heel leuk. Hierop besluit ze er meteen een aantal uit te zoeken. Ben jij ook benieuwd naar het eindresultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *