Hoe bevalt het Andrea in Utopia2? Ze bespreekt dit met Franny en Merel

Hoe bevalt het Andrea in Utopia2? Ze bespreekt dit met Franny en Merel

Andrea en Franny zitten in de silo op de bank. Wat ben je aan het doen?, vraagt de vrouwelijke bewoonster nieuwsgierig. Andrea legt uit dat ze bezig is met het doen van een vooronderzoek naar een structuur. Wat zou je willen veranderen dan?, vraagt Franny. Een hoop, zegt de nieuwe bewoonster. En wat vind je verder van de groep?, vraagt Franny even later. Op dat moment komt ook Merel bij de vrouwelijke bewoonsters zitten. We moeten toch niet laten gebeuren dat de mannen de hele toko overnemen, zegt Andrea. Dat kan toch niet. Merel knikt en legt uit dat ze daar ook haar uiterste best voor doet om dat tegen te houden. Andrea vertelt dat ze Jessie een toffe gast vindt en het vaak met hem eens is, maar de vergadering eigenlijk een monoloog was. Volgens mij hebben we daar allemaal niet veel aan, want er wordt niet naar geluisterd. Merel knikt en vertelt dat hij moet leren dat zijn wil niet altijd wet is. Ik had mijn zaken allang op orde, maar ik heb het expres niet ingeleverd op het moment dat hij wilde. Andrea vindt dat er van iedereen inspraak moet komen en dat nu niet het geval is. Jessie moet water bij de wijn gaan doen. Het werkt zo niet. Merel knikt en legt uit dat ze niet gediend is van een man als leider in Utopia. 2. Hoe loopt dit af?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *