Shelley en Gerrit hebben onenigheid, er moet afstand komen

Shelley en Gerrit hebben onenigheid, er moet afstand komen

Shelley en Gerrit zitten afgelopen avond laat nog op de bank wanneer Gerrit over hun onderlinge relatie begint. Waarom wil je eigenlijk afstand van me? vraagt hij. Shelley zucht. Ik vind dat je hier de playboy uithangt en daar wil ik niet mee in aanraking komen legt ze uit. Je hebt het zelf niet eens door benadrukt ze. En voegt eraan toe dat Gerrit zo is en dat hij direct verandert in het geval er een vrouw op het terrein komt. Ik geef alleen een handje reageert Gerrit. That’s it gaat hij verder. Hier is Shelley het niet mee eens. Je gedraagt je flirterig en mij valt dat gewoon heel erg op zegt ze. Ik wil daar niet bij horen. Daar voel ik me te goed voor benadrukt ze. Luister eens zegt Gerrit wat later. Ik vind je een hele lieve meid en ik ben gek op je maar die koppigheid en zelfverzekerdheid maken het lastig. Shelley antwoordt dat ze niet perfect is. Maar je wil het ook niet verbeteren zegt Gerrit. Dat vind ik jammer eindigt hij het gesprek.

Niet veel later zijn lopen de twee over het terrein. Je hebt schijt aan mij zegt Shelley. Ik snap jouw punt niet. Waarom moet ik me druk maken om Amy? Ik heb niets met jou benadrukt ze. Gerrit legt uit dat ze wel iets met elkaar hebben gehad. Nou, goh, goh antwoordt Shelley. Moet ik het dan altijd maar erg vinden als jij met een andere chick loopt? En voegt eraan toe dat ze rekening met elkaar moeten houden, maar dat Gerrit dit niet doet. Ik wil dat het definitief klaar is tussen ons gaat Shelley verder. Ik geef nog steeds om jou maar ik hoef je niet te omhelzen. Gerrit is het daar op zijn beurt niet mee eens en hij legt uit dat dit niet te zien is. Als ik om iemand geef, doe ik aardig tegen diegene zegt hij. Shelley schudt haar hoofd en ze vertelt dat ze gewoon niet meer close met hem wil zijn. Ik wil niet geassocieerd worden met iemand zoals jij omdat ik het niet fijn vind hoe je met me omgaat legt ze uit. Dat is respectloos. En legt daarna uit dat hij haar probeert zwart te maken, terwijl hij zogenaamd om haar geeft. Ik heb er geen zin meer in benadrukt ze. Jij moet nog veel leren zegt Shelley tegen Gerrit. Jij ook reageert Gerrit. Dat klopt volgens Shelley. Misschien in mijn koppigheid, maar niet in een relatie zegt ze. Shelley vindt dat Gerrit veel eerder sorry tegen haar had moeten zeggen maar daar lijkt Gerrit het niet mee eens te zijn. Hij wil vooral dat Shelley dingen uitspreekt die haar dwarszitten. Ik heb het al meerdere keren aangegeven reageert Shelley. Dat hele gebeuren van Amy, sorry, dat had ik kunnen voorkomen zegt Gerrit schuldbewust. Dat is mijn fout inderdaad. Shelley vindt dat fijn om te horen. Dank je zegt ze. En hoopt dat Gerrit meer rekening met haar gaat houden. Toch is het voor haar over. Niet meer reageert Shelley op de vraag van Gerrit of ze hem nog de moeite waard vindt. Ik weet niet waar ik dat aan verdiend heb zegt Gerrit dan na een lange pauze. Om de reden die ik al allemaal heb opgenoemd zegt Shelley. En vertelt dat ze wel gewoon normaal tegen Gerrit blijft doen en de twee gaan uiteindelijk hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 00:08

    Shelley spoort inderdaad totaal niet. Ze is gevoelloos, liegt, roddelt en speelt mensen tegen elkaar uit.
    Het is alleen maar ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken
    Weg met dat mens, ze verpest de hele sfeer momenteel met haar chagrijnige kop.

  2. Bart at 10:12

    Shelley spoort echt niet. Altijd is een ander fout en zij is goed. Nha echt niet. Gerrit mag niet een meisje aanraken dat is respectloos naar Shelly zegt Shelly. Maar als zij dat met Adriaan doet is het goed en totaal iets anders dan wat Gerrit doet. Ik snap Gerrit niet dat hij dit allemaal pikt gewoon iedereen met volgende stem ronde vol op Shelly!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *