Gerrit spreekt Shelley aan over de roddels rondom Adriaan en het gedoe met Merel

Gerrit spreekt Shelley aan over de roddels rondom Adriaan en het gedoe met Merel

Shelley en Gerrit zitten afgelopen avond op de bank in de silo wanneer Gerrit over Adriaan begint. Wat is dat eigenlijk allemaal tussen jou en Adje vraagt hij. Shelley kijkt hem licht verward aan. Wat dan vraagt ze. Gerrit haalt zijn schouders op. Bij het kampvuur, arm in arm… gaat hij verder. Shelley legt vervolgens uit dat het gewoon gezellig was en ze goede gesprekken hebben gehad. Hoezo? Gerrit laat weten dat er alweer verhalen de rondte deden dat Adriaan speciaal voor haar uit zijn bed was gekomen. Ja, dat klopt antwoordt Shelley. Ik had een klant en erna ging ik naar hem toe vervolgt ze. Gerrit vraagt zich af of ze het niet erg vindt dat er een heel verhaal omheen wordt gemaakt. Nee antwoordt Shelley. Maar is dat niet een beetje hypocriet dan vraagt Gerrit op zijn beurt. Jij gaat er met Adje zitten en het verhaal eromheen is niet erg maar het verhaal met mij en Amy wel. Shelley legt uit dat ze met dit verhaal niet in een zwart daglicht wordt gezet en het niet hetzelfde is. Adje en ik zijn gewoon goede vrienden benadrukt ze.

En hoe zit het met het verhaal van Dylan wat je tegen Merel hebt verteld vraagt Gerrit wat later. Dat hij zijn excuses aanbood voor het feit dat hij niet voor jouw naam koos als tatoo. Wat is je doel daarmee? Shelley haalt haar schouders op en zegt dat ze het gewoon met Merel wilde delen. Ze zat hier toen hij het vertelde, dus ik dacht dat ze het gehoord had. Maar waar maak jij je druk om? Gerrit legt uit dat alles elkaar tegenspreekt en hij het niet tof vindt, omdat hij nog steeds om haar geeft. Ja, dus mag ik bepaalde dingen niet zeggen en doen? reageert Shelley. Het is ook mijn Utopia benadrukt ze. Hierop begint Gerrit te lachen. Dwaas zegt hij lachend.

Nog wat later loopt Merel langs en spreekt Gerrit haar aan. Zat jij erbij toen Dylan met Shelley praatte vanmiddag? Merel schudt haar hoofd. Oké, dan zat ze er niet zegt Shelley. Maar wat maakt het jou uit? Als ik het aan Merel wil vertellen, dan doe ik dat toch? Gerrit vraagt zich af of Shelley Dylan en Kaylee uit elkaar wil drijven. Nee reageert Shelley. Maar ik kan niet bepalen wat iemand aan me vertelt. En als ik dat met Merel wil delen, doe ik dat eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *