Kaylee en Dylan vinden het leven in Utopia 2 anders dan verwacht

Kaylee en Dylan lopen afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer Dylan over zijn gesprek met Jessie begint. Ik heb vanmiddag even met hem in de boot gezeten zegt hij. Toen vroeg hij ook over ons voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij heeft verteld dat het heel anders is dan hij van tevoren gedacht had. We delen heel veel positieve dingen samen maar ook veel negatieve dingen gaat hij verder. Kaylee is het daarmee eens en ze geeft toe dat ze het vooral lastig vindt dat anderen erop letten. Misschien moet ik dat af en toe wat meer loslaten maar ik doe gewoon wat ik zelf fijn vind legt ze verder uit. Dylan knikt. Jessie gaf aan dat ik altijd naar hem toe kan komen als ik wil praten voegt Dylan eraan toe toe. Kaylee vindt dit fijn om te horen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *