Andrea is te spreken over de anti-depressie t-shirts die Franny gemaakt heeft

Andrea is te spreken over de anti-depressie t-shirts die Franny gemaakt heeft

Franny heeft anti-depressie t-shirts gemaakt. Andrea slaapt vanavond in het huisje van Franny en ze heeft de shirts al gezien. Ik vind ze echt leuk zegt ze enthousiast. Je moet er ook gewoon mee rond gaan lopen voegt ze eraan toe. En legt uit dat de shirts waarschijnlijk morgen op de webshop komen. Morgen bij de vergadering gaan we erover vertellen vervolgt ze. Andrea vindt het een goed doel. Beat depression zegt Franny trots. De twee praten daarna nog even verder over de groep. Andrea laat weten dat ze de bewoners nog niet zo goed kent en ze lijkt niet goed te weten wie ze kan vertrouwen. Ik hoop echt dat ik hier mensen ga krijgen die ik kan vertrouwen gaat ze verder. Dat hoopt Franny op haar beurt ook maar ze waarschuwt Andrea ook. Kijk wel uit zegt ze. Franny legt uit dat ze niet uit eigen ervaring spreekt maar dat ze af en toe wel dingen opvangt. Andrea lijkt blij te zijn met het advies.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *