Dylan laat ter promotie van de opening voor de tattoo shop een tatoeage op zijn hand zetten

Dylan laat ter promotie van de opening voor de tattoo shop een tatoeage op zijn hand zetten

Afgelopen avond heeft Dylan de groep bij elkaar geroepen. We gaan weer een ballonnetje prikken zegt hij tegen de rest. Dus iedereen mag naar de tattoo shop voegt hij eraan toe. Even later staan de bewoners bij de caravan en Gerrit neemt het woord. We gaan weer een ballon openmaken zegt hij. Alleen is er wel besloten dat Dylan en Kaylee zelf de tatoeage bij de ander neer zullen zetten omdat het dan wat netter en professioneler wordt. Jessie knikt en hij voegt eraan toe dat het anders een groot tattoo circus wordt. Maar de leuke mededeling is dat er weer kaarten zijn verkocht zegt hij blij. Hierop komt Dylan naar voren en hij prikt ballon nummer zes open. Een klavertje vier zegt hij vrolijk wanneer hij de afbeelding ziet. Dat vind ik wel leuk gaat hij verder. Gerrit vraagt zich af wanneer de tatoeage dan gezet wordt. Laten we het nu doen stelt Dylan voor. Ik wil hem op mijn hand voegt hij eraan toe. Nadat Kaylee het ontwerp heeft gemaakt, neemt Dylan plaats in de stoel. Nice zegt hij tevreden. Heel tof. Wat vinden jullie van de tatoeage?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *