Mylène en Andrea praten hun ruzie uit

Mylène en Andrea praten hun ruzie uit

Mylène en Andrea zitten afgelopen avond in de tuin wanneer Mylène begint te praten. Waar ik het even over met je wilde hebben, zegt ze. Ik voel best een spanning tussen ons en ik wilde weten waar het vandaan komt. Andrea knikt en geeft toe het de vrouwelijke bewoonster af en toe zo kattig te vinden en geeft een voorbeeld. Ik had oprecht niet door dat het zo overkwam, zegt Mylène. Andrea knikt en geeft aan dat ze gewoon goed met haar is, maar ze het vreemd vond dat ze een aantal keer een sneer kreeg. Ik probeerde je ook te ontlopen, want wij botsen blijkbaar en daar heb ik geen zin in. De nieuwe bewoonster benadrukt echter nog eens dat ze nu goed met Mylène is en ze het gisteren heel gezellig vond bij het kampvuur. We moeten elkaar gewoon beter leren kennen. Hiermee lijken de spanningen uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *