Gerrit en Merel praten over hun mede bewoners

Gerrit en Merel praten over hun mede bewoners

Merel en Gerrit zitten in de Mongoolse tent wanneer de mannelijke bewoner over Andrea begint. Wat vind jij van haar? De vrouwelijke bewoonster zucht. Ik weet niet, ik vind haar een beetje een bemoeial. Gerrit knikt en geeft toe haar niet zo leuk te vinden. Ik ook niet, zegt Merel. Ik hoop dat ze vriendinnen met Franny wordt, alhoewel ik ze niet echt een combinatie vind. De mannelijke bewoner knikt en legt uit dat ze haar eigenlijk bij niemand vindt passen. Mylène vind ik hier ook niet passen, voegt hij toe. Ze heeft alleen Jens. Merel is het met hem eens en geeft aan dat ze de mannelijke bewoner nooit meer zien. Ik had het van Jens niet verwacht.
Dingen kloppen ook gewoon niet hier, zegt Gerrit even later. Zoals dat Shelley nu ineens veel omgaat met Adriaan. Ik vind dat nep, maar ze willen er wel iets mee bereiken. Merel denkt dat Shelley dat doet om hem jaloers te maken. Gerrit vindt het ook vreemd dat Shelley het voorval met Dylan aan Merel heeft verteld, terwijl ze verder niets met elkaar hebben. Ze doet eigenlijk precies hetzelfde als wat ik ook niet chill heb gevonden. Merel denkt echter dat Shelley het verhaal van Dylan heeft gedeeld, omdat ze de tattoo-artiest leuk vindt. Gerrit denkt dat ze de mannelijke aandacht wellicht leuk vind. Iets klopt er niet. Ze wil afstand van mij nemen, maar waarom zou ze me dan jaloers willen maken? Merel vertelt dat ze dit altijd doet wanneer ze met Adriaan omgaat en de mannelijke bewoner hier in trapt, omdat hij een zwak voor haar heeft. Hij is stapelgek op dat meisje. Zie je het goedkomen tussen mij en Shell?, vraagt Gerrit even later. Als het aan haar ligt wel, zegt Merel. Ze legt uit dat in het geval de vrouwelijke bewoonster echt zo’n hekel aan hem had gehad ze om niets had gelachen. Zodra jij een grapje maakt of tegen haar praat, lacht ze al. Als jij haar terug zou willen, heb je haar zo weer. De mannelijke bewoner knikt, maar vraagt zich af of hij dat echt wil. Wat mis je aan haar?, vraagt Merel. Gewoon chill, lekker knuffelen, zegt Gerrit. Merel vraagt zich af of hij specifiek Shelley mist of alleen maar de genegenheid. Ik denk een combinatie, antwoordt de mannelijke bewoner. Volgens Gerrit is het een hele lieve meid, maar heeft ze weinig aanpassingsvermogen. Ik vond jullie wel een leuk stell, zegt Merel. Maar aan de andere kant denk ik ook weer nee. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *