Jessie en Gerrit zijn bezig met een filmpje om hun geheim te onthullen

Jessie en Gerrit zijn bezig met een filmpje om hun geheim te onthullen

Jessie en Gerrit zitten in de boot wanneer Jessie een idee oppert om het geheim te onthullen. Laten we een e-mail naar onszelf sturen met bovenaan de tekst Nog niet op het filmpje klikken en dan eronder zetten we een tekst neer dat degene die het mailtje ziet, de groep bij elkaar moet roepen en het filmpje pas mag openen wanneer iedereen bij elkaar is. Gerrit denkt na. Maar als er staat dat iemand niet op de video moet klikken, zullen sommige mensen het wel gaan doen. Jessie stelt voor om Andrea er dan bij te betrekken en haar de mail te laten openen. Of we spreken een tekst in, zegt Jessie. Dan zeggen we dat mensen hun hand op moeten steken indien ze wisten van de tweede computer. Gerrit knikt, maar legt uit dat ze er ook een spel van kunnen maken. Dan vragen we eerst wie weet of de tweede computer al op het terrein is. Even later besluiten de mannen om de video op te nemen. Beste bewoners, zegt Jessie. Gerrit en Jessie hier vanuit de boot. En wat jullie nog niet wisten, is dat de tweede computer hier al vijf dagen staat. Gerrit knikt. Wat een verrassing! Wanneer de video klaar is, spelen de mannen ‘m af. Leuk hè, zegt Jessie. Nu denkt iedereen, maar ik wist het wel! Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *