Franny en Mylène worden als laatst ook in het computer experiment betrokken

Franny en Mylène worden als laatst ook in het computer experiment betrokken

Gerrit en Jessie zitten in de boot wanneer de tweede, achtergehouden computer ter sprake komt. Wie weten het nou niet vraagt Gerrit. Mylène en Franny antwoordt Jessie. Gerrit lacht. Dat zijn wel de minst betrouwbare personen voegt hij eraan toe. En legt uit dat het idee was dat niemand het zou doorvertellen. En iedereen houdt gewoon zijn mond dicht. Te zot voor woorden, hoe kan dat nou? Volgens hem zijn de bewoners nu tegen elkaar aan het liegen. Niet normaal benadrukt hij.

Hoe gaan we die meiden in het complot betrekken vraagt Jessie zich af. Gerrit denkt dat Mylène haar mond houdt op korte termijn maar het op langere termijn doorvertelt. Franny lult alles door. Jessie stelt voor om bij Franny de pinky promise te doen. Niet veel later loopt Jessie over het terrein. Franny, kan je een geheim bewaren? Wanneer Jessie is uitgepraat, kan ze haar oren niet geloven. Serieus vraagt ze. Jessie knikt en laat weten dat hij en Gerrit het geheim enkel met haar wilden delen. Oké zegt Franny. Cool benadrukt ze. Vervolgens wandelt Jessie richting Mylène. Ik ben benieuwd hoe goed je een geheim kan bewaren in het kader van een sociaal experiment. Nadat Jessie is uitgepraat, knikt Mylène instemmend. Oké zegt ze lachend. Ik houd mijn mond verzekert ze. Hoe gaat dit experiment aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *