Merel haalt verhaal bij Kaylee, vindt ze het erg dat de kapsalon en tattoo shop samen gaan?

Merel haalt verhaal bij Kaylee, vindt ze het erg dat de kapsalon en tattoo shop samen gaan?

Kaylee loopt in de silo wanneer Merel aan komt lopen. Ik hoorde dat je de kapsalon helemaal niet leuk vond begint Merel het gesprek. Kaylee legt uit dat ze niet heeft gezegd dat ze het niet leuk vindt maar ze het wel jammer vindt dat het niet eerst overlegd werd. Maar waarom zeiden jullie dat niet meteen vraagt Merel. Kaylee geeft vervolgens toe dat ze dat ook had moeten doen. Het is wel een zooitje nu, dit omdat Shelley al haar spullen heeft verhuisd. Maar ik vind het wel een leuk idee hoor verzekert ze.  Merel knikt. Zeg dan op zijn minst dat je er even over na wil denken want het komt nu best schijnheilig over benadrukt ze. Kaylee laat weten dat het niet haar bedoeling was. Ik hoop dat alles gewoon in orde is voor de opening eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *