Gerrit stopt met de bakkerij, Hiske wil niet alleen verder, stopt de bakkerij?

Gerrit stopt met de bakkerij, Hiske wil niet alleen verder, stopt de bakkerij?

Ondanks dat Gerrit gisteren had aangegeven dat hij gaat stoppen met het verkopen van broden, wil Hiske het nog steeds wel doen. Hiske zegt wel dat de degene waar ze het mee samen gaat doen, er voor de volle 100 procent achter moet staan. Naar haar idee heeft Gerrit er niet zoveel zin in omdat hij bezig is met het achtervolgen van zijn DJ carrière. Daarnaast moet Hiske ook nog vele doosjes macarons klaarmaken en ervoor zorgen dat de verpakkingen voor de bestellingen in orde zijn. Hiske geeft aan dat ze geen broden en macarons gaat bakken in haar eentje. We maken de broden af en dan ga ik lekker macarons verkopen voegt ze eraan toe. En vertelt daarbij wel dat ze een nieuw product gaat bedenken om te verkopen. Hiske vindt het wel jammer om te stoppen met het verkopen van de broden. Dit omdat alle broden tijdens de markt binnen een korte tijd uitverkocht waren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *