Dj Jay Dos Santos geeft Gerrit les in Utopia 2

Dj Jay Dos Santos geeft Gerrit les in Utopia 2

Afgelopen avond is er een bekende dj naar Utopia 2 gekomen. Gerrit moet namelijk aan de bak om te mogen optreden op het trouble in paradise festival. Merel en Jessie hebben er wel vertrouwen in, omdat Gerrit zich goed inleest maar nu mag hij echt achter de draaitafels staan. Dj en producer Jay Dos Santos gaat samen met Gerrit naar het atelier. Hier heeft Gerrit een dj set staan. De artiest geeft hem tips en tricks. Samen oefenen ze vervolgens met het mixen van nummers. Gerrit lijkt er wel goed in te komen maar moet wel oefenen volgens de dj. Ook Merel en Andrea komen kijken en supporten Gerrit. Zal hij veel geleerd hebben van de bekende dj?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *