Shelley haar kalenders zijn in Utopia 2 gearriveerd en daar is ze erg blij mee

Shelley haar kalenders zijn in Utopia 2 gearriveerd en daar is ze erg blij mee

Post! Een pakket is geleverd voor de bewoners en Maikel neemt het pakketje mee naar de silo. Zodra hij binnen is, roept hij Shelley. Shelley schreeuwt hij over het terrein. Je kalenders! Shelley rent richting de silo om het pakket in ontvangst te nemen. Ze maakt het open en reageert enthousiast. Yes roept ze met een glimlach op haar gezicht. Trots loopt ze over het terrein om de kalenders aan alle andere bewoners te laten zien. Nu Maar hopen dat het een succes gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *