Wie neemt de verantwoordelijkheid voor de kapotte speakers van de dj set?

Wie neemt de verantwoordelijkheid voor de kapotte speakers van de dj set?

De speakers voor de dj set lijken kapot te zijn en daar moeten natuurlijk nieuwe voor besteld worden. De vraag rijst echter wie er verantwoordelijk is om dit te regelen. Als Gerrit in de silo is, wordt hij aangesproken door Jessie. Hij lijkt namelijk van mening dat Gerrit of Maikel hier achteraan moet. Even een nieuwe uitzoeken, dat is toch niet mijn taak? begint Jessie. Nee antwoordt Gerrit maar we kunnen het wel als een gezamenlijke taak zien toch? Jullie gaan over de dj set reageert Jessie. Jullie moeten er straks een kunstje op doen benadrukt hij. Jullie  Ik, voornamelijk antwoordt Gerrit op zijn beurt. En vraagt of Jessie Maikel ook heeft aangesproken, maar Jessie laat weten dat hij dit nog niet heeft gedaan. Nee precies zegt Gerrit. Hij mag toch ook wel iets gaan doen. Hij is daar toch ook verantwoordelijk voor? Hij wil toch ook dj worden? Wie zal uiteindelijk de verantwoordelijkheid uiteindelijk op zich nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *