Maikel krijgt dj les van The Blockparty in Utopia 2

Maikel krijgt dj les van The Blockparty in Utopia 2

Maikel staat voor de poort te wachten want hij krijgt vandaag dj les van The Blockparty. Tof dat jullie er zijn als The Blockparty in Utopia 2 gearriveerd is. Enthousiast geeft hij de jongens een boks en samen lopen ze naar het atelier. DJ Mad Max start de muziek op de draaitafel en de dj laat zien hoe hij altijd draait. Maikel kijkt met grote ogen toe, terwijl dj Mad Max uitleg geeft over de overgangen tussen nummers. Als die drop komt, meteen op play drukken zegt Mad Max. Je moet het gewoon voelen. Je moet niet tellen. Als je gaat tellen, dan ben je met drie dingen tegelijk bezig en dan ga je het niet halen gaat hij verder. Nu de dj van The Blockparty heeft laten zien hoe de overgang tussen nummers moet, is het de beurt aan Maikel om dit te oefenen. Enigszins zenuwachtig neemt hij plaats achter de draaitafel. Helaas drukt hij iets te laat op de goede knop, waardoor de muziek nog niet helemaal soepel verdergaat. Zal Maikel het draaien snel onder de knie krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *