De bewoners uit Utopia 2 krijgen een heftige mail, ze moeten een geldboete betalen

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een heftige mail, ze moeten een geldboete betalen

Hiske zit achter de computer in de silo. Plotseling vertrekt haar gezicht en lijkt ze ergens van te schrikken. Hiske leest een mail voor, geachte klant, binnenkort versturen wij bijgaand factuur naar ons incassobureau, omdat er nog steeds niet is betaald. Hieruit voortkomend kosten zijn volledig voor eigen rekening. Dat is slecht nieuws voor de groep. Is er vergeten te betalen of hebben we geen geld vraagt Hiske verbaast aan Jens. Jens antwoordt dat hij denkt dat er vergeten is om te betalen. Dat is zonde geld laat hij verder weten. Hiske besluit dit probleem tot de bodem uit te zoeken. Wordt vast en zeker vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *