De derde artiest van het Trouble in Paradise evenement is bekend

De derde artiest van het Trouble in Paradise evenement is bekend

De bewoners komen samen in de silo om te vergaderen over het Trouble in Paradise festival. Vol trots kondigen Merel en Jessie een nieuwe artiest aan, namelijk Dwight Dissels! De bewoners klappen enthousiast. Er zijn tot nu toe al van drie artiesten: Dave Roelvink en Julia Helvoirt bekend dat ze komen optreden. De overige artiesten zullen later worden aangekondigd. Ook stellen Jessie en Merel voor om meteen een promo filmpje op te nemen, zodat deze op de webshop geplaatst kan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *