Er wordt hard gewerkt aan het sanitaire gebouw

Er wordt hard gewerkt aan het sanitaire gebouw

Erik en Brandon zijn al een tijdje bezig met het sanitaire gebouw. Nadat ze het geraamte van het bouwwerk hebben gemaakt, zijn de twee mannelijke bewoners nu bezig aan de binnenkant. Het sanitaire gebouw begint steeds meer vorm te krijgen. Ook vandaag is Brandon weer vroeg uit de veren om zijn handen te laten wapperen. Als hij zijn ontbijt opgegeten heeft, maakt hij een emmer klaar om de muren binnen mee in te smeren. Even later gaat hij als een echte vakman aan de slag met het verder betegelen van de muur. Zal het sanitaire gebouw snel klaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *