Overleefd de vriendschap van Shelley en Franny het na het gedoe met Gerrit?

Overleefd de vriendschap van Shelley en Franny het na het gedoe met Gerrit?

Franny heeft Shelley vertelt dat ze de liefde heeft bedreven met Gerrit. Na de bekentenis van Franny heeft Shelley even tijd voor zichzelf genomen door zich terug te trekken in haar huisje. Walgelijk noemt Shelley haar ex Gerrit. Dat ik ooit op zo’n jongen… maakt ze haar zin niet af. Als het maar een k*tje heeft voegt ze eraan toe. Franny loopt naar het huisje toe waar Shelley zit. Ben je oke vraagt ze Shelley. Shelley geeft aan dat ze nog steeds in shock verkeert en dat ze dit niet had verwacht. Hij heeft sowieso mijn respect verloren benadrukt Shelley. Hoewel Shelley Gerrit grotendeels aanwijst als de schuldige steekt Franny haar hand in eigen boezem. Ik was gisteren een beetje baldadig en Gerrit was daar zegt ze tegen haar mede bewoner. Shelley kijkt Franny er minder op aan omdat ze weet in wat voor emotionele situatie zij verkeert. Jammer dat er alleen niet rekening gehouden is met mensen er omheen die er misschien wel last van kunnen hebben zegt Shelley een beetje teleurgesteld. Al met al lijkt het erop dat de vriendschap van Shelley en Franny dit wel zal overleven…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *