Adriaan is van plan zes keer de Alpe d’ HuZes te beklimmen

Adriaan is van plan zes keer de Alpe d’ HuZes te beklimmen

Het beklimmen van de Alpe d’ HuZes komt steeds dichterbij voor Adriaan. De afgelopen weken is druk bezig geweest met trainen en voorbereiden en vandaag komt Jeroen bij hem langs om het plan een keer samen door te nemen. Adriaan laat weten dat hij er heel veel zin in heeft en niet kan wachten totdat het zo ver is. Adriaan krijgt vervolgens uitgelegd hoe de dag er ongeveer uit gaat zien en krijgt nog wat tips. De fiets is speciaal afgesteld voor Adriaan en klaar om te gaan. Adriaan zegt tegen Jeroen dat het zijn doel is om 6 keer de berg te beklimmen en lijkt er vertrouwen in te hebben dat dit hem gaat lukken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *