Shelley kan niet wachten op haar acteerles

Shelley kan niet wachten op haar acteerles

De bewoners doen het rustig aan vanavond. Gerrit, Jessie, Merel en Franny lijken sinds afgelopen avond heel close met elkaar te zijn en besteden veel tijd met elkaar vandaag. Ook de rest van de bewoners lijken van een rustige zondagavond te genieten. Nadat Kaylee klaar is met de tatoeage van Dylan, besluit ze in de silo lekker een boekje te gaan lezen. Shelley zit boven in de silo achter de computer en bereid zich samen met Hiske voor op haar eerste acteerles morgen. Shelley is erg enthousiast en kan niet wachten tot het morgen is. Ze heeft een glimlach van oor tot oor als ze het over acteren heeft. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *