Shelley is verdrietig en heeft een moeilijk moment

Shelley is verdrietig en heeft een moeilijk moment

Shelley krijgt acteerles, waar ze heel veel zin in heeft. Afgelopen avond heeft Shelley zelfs al met Hiske haar script geoefend. Ze zijn best even een tijdje bezig geweest en het acteren gaat Shelley steeds beter af. Als Shelley na het oefenen in haar bed gaat liggen, lijkt ze even een moeilijk momentje te hebben. Ze pakt er een foto en wat brieven van haar familie bij en dan begint ze te huilen. Wat later komt Andrea bij haar kijken en die heeft al snel in de gaten dat het niet goed met haar gaat. Het blijkt dat het Shelley toch niet helemaal lekker zit dat Gerrit de liefde heeft bedreven met Franny. Ze vertelt dat ze Franny nooit hetzelfde aan zou doen en dat het haar best dwars zit. Ik vind het gewoon erg dat iedereen er heel luchtig mee omgaat legt ze vervolgens uit. Andrea begrijpt wat Shelley bedoelt en probeert haar te steunen. Weet je, je hebt Ger helemaal niet nodig. Maar ik snap wel dat het een klap in je gezicht is. Ik vind het ook gek dat ze de hele dag om elkaar heen hangen. Dat vind ik echt weird eindigt Andrea.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *