Merel heeft het vermoeden dat Gerrit verliefd is op Franny

Merel heeft het vermoeden dat Gerrit verliefd is op Franny

Na een bewogen dag in Utopia 2 praten Franny en Merel hier afgelopen avond nog eens goed over na. Uiteraard gaat het over Gerrit, met wie Franny de nacht hiervoor het bed deelde. Ik denk dat Gerrit je leuk vindt, Fran merkt Merel op. Denk je? Waarom? reageert Franny. We hadden het erover gaat Merel verder. Hij zei niet verliefd, maar ik sluit niks uit. Echt? En wel gewoon serieus? zegt Franny vervolgens. Ja bloedserieus antwoordt Merel. Hij werd zelfs een beetje rood voegt ze eraan toe. O jee stamelt Franny op haar beurt. Merel laat daarna weten dat Gerrit Franny die avond de hele tijd opzocht toen ze op de bank zat. Ook Andrea maakte de opmerking. Jullie lijken wel een verliefd stel. Franny geeft aan het wel lastig te vinden. Ze schaamt zich ook voor wat er is gebeurd. De tweede musketier grapt ze. Zal Gerrit daadwerkelijk verliefd zijn of was het enkel de lust?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *