Adriaan is kwaad, mensen komen hun afspraken niet na

Adriaan is kwaad, mensen komen hun afspraken niet na

De bewoners zouden op deze nieuwe dag om negen uur gaan vergaderen maar niet iedereen lijkt op tijd te zijn. Daarnaast irriteert het Adriaan dat er dingen in de vergadering worden besproken, die de bewoners vervolgens niet nakomen. Adriaan is er al snel klaar mee en hij beent naar de uitgang van de silo. De bewoners aan tafel vragen wat het probleem is. Ik heb geen probleem zegt Adriaan. Ja, dat mensen hun afspraken niet na kunnen komen voegt hij eraan toe. De bewoners aan tafel vragen zich af of weglopen dan de oplossing is. Ik ben gewoon iemand die wegloopt zegt Adriaan sarcastisch. Ik kan het gewoon niet aan benadrukt hij. Boos loopt hij de silo uit. Wat zit ik met pannenkoeken opgescheept merkt hij op. Flikker toch op! Hiske lijkt Adriaan helemaal te begrijpen en ze uit haar frustratie bij Jessie. We vergaderen om negen uur zegt hij. Waarom kan niet iedereen zorgen dat hij klaar is? De volgende vergadering beginnen we of om negen uur of ik ben er niet bij. Mensen kunnen gewoon zorgen dat ze hun verantwoordelijkheid nemen toch? Kwaad gaat Jessie aan tafel zitten. Als hij nogmaals heeft benadrukt dat iedereen op tijd moet zijn, begint de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *