De bewoners uit Utopia 2 vergaderen over het trouble in paradise evenement

De bewoners uit Utopia 2 vergaderen over het trouble in paradise evenement

Nadat Adriaan kwaad is weggelopen, beginnen de bewoners toch aan de vergadering. Merel neemt het woord en ze laat weten dat vanavond om zeven uur de dj contest wordt gehouden. Een onafhankelijke dj zal dan bepalen of Gerrit of Maikel mag draaien tijdens het het evenement Trouble In Paradise. De twee mannen zullen allebei een set van een kwartiertje draaien en de groep  lijkt er nu al zin in te hebben. Naast de dj contest bespreekt Merel de taakverdeling voor het evenement. De bewoners zullen onder andere de merchandise, de patat, de munten en de artiesten voor hun rekening nemen. Natuurlijk worden ze daarbij geholpen door vrijwilligers. Nadat ze het eens zijn geworden over de taakverdeling, praten de bewoners nog even verder over de dingen die nog geregeld moeten worden voor Trouble In Paradise. Zo moet er nog merchandise gemaakt worden en worden binnenkort de stroom en het eten geleverd voor het evenement. Zullen de bewoners op klaar zijn met de voorbereidingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *